Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretni és táplálni olasz módra.

2009.04.19

Szeretni és táplálni olasz módra !

 


A szuperprémium trainer fitness vonal a teljes körű táplálási elképzelésre épít, és célja a kedvenc fitten és egészségesen tartása egy kiegyensúlyozott diétán keresztül.

 

A kutyák és macskák a leghűségesebb és legmegbízhatóbb társaink egy életre. Ők spontán nagylelkűségből elkísérnek minket minden nap. Ezért az életük fontos számunkra: mi kiválogatjuk nekik a természetes és egészséges táplálékot, ami biztosítja számukra az egészséges és boldog életet! A felhasznált csontnélküli fagyasztás nélküli friss hús, a természetben található legjobb táplálkozási források és a rossz összetevők kihagyásának segítségével elérhetjük célunkat: egészség és boldogság a négylábú barátainknak .

 E filozófia tükrében mutatjuk be az alábbi kiváló ár-érték aránnyal rendelkező termékeket. A megadott irányárak 15kg-os termékre vonatkoznak és tájékoztató jellegűek.

 Trainer fitness

 

(Irányár: 900-1100 Ft/kg)
A szuperprémium trainer fitness vonal a teljes körű táplálási elképzelésre épít, és célja a kedvenc fitten és egészségesen tartása egy kiegyensúlyozott diétán keresztül. 
A holisztikus megközelítés a betegségek megelőzésére összpontosít, amihez a teljes és kiegyensúlyozott táplálás, és a gyenge minőségű hozzávalók és allergének mellőzése nélkülözhetetlen.

 


A nagy odafigyeléssel kiválasztott és mesterséges tartósítástól és színezéktől mentes, természetes gőzön főzött hozzávalók az alapjai a 
Trainer fitness koncepciójának, és ezek jelentik a legjobb védelmet a környezeti támadások elől. 
Minden 
trainer fitness recept speciálisan az étellel kapcsolatos érzékenység megoldására van kidolgozva, olyan kutyáknak ajánlják őket, akik allergiákkal vagy étkeztetési problémákkal küszködnek. Ennek következtében tökéletes alternatívák a szokásos marha és csirke ízének.

 

 

A TRAINER FITNESS vonal kulcspontjai:

 

 • egy egyszerű jól emészthető és alig ismert állati eredetű proteinforrás (hal, bárány, kacsa, nyúl)
 • egy egyszerű szénhidrátforrás (rizs vagy kukorica) ami könnyen beilleszthető
 • egy egyszerű zsírforrás melyet növényekből nyernek ki (kukoricaolaj), amely gazdag olyan anyagokban, melyek megakadályozzák a bőr kiszáradását vagy irritálódását
 • elkerüli a túlzott proteinbevitelt (ezzel csökkenti a potenciális allergének mennyiségét, melyeknek a kutya ki van téve), kapcsolatban van a kutya fiziológiai felépítésével (kölyökkutya vagy felnőtt egyed) és a kutyafajták méreteivel (kicsi, közepes és nagy)
 • kizárólagosan természetes gőzzel főzött hozzávalók tartósítók és színezékek nélkül

   

   

TRAINER NATURAL

 

(Irányár: 850-950 Ft/kg. )
A funkcionális ételek ötlete az 1980-as években, Japánban született meg, amikor is az egészségügyi hatóságok szükségszerűnek találták a népesség várható élettartamának növelését, növelve a minőséget és szabályozva ennek megtartásának költségeit. Ebből az okból mutatták be azt az ételt, melyet különösen az egészség és jólét növelésére továbbá betegségek kockázatának csökkentésére fejlesztettek ki, függetlenül a hagyományos táplálkozási hatásoktól.

 


Az egészséges életstílus és egy kiegyensúlyozott diétával összhangban, a funkcionális ételek ténylegesen hozzá tudnak járulni az állatok egészségéhez és jólétéhez.
A Super prémium 
NATURAL TRAINER vonal a funkcionális ételek egy új terméke, melyet egy speciálisan kifejlesztett táplálékkal a test (biomoduláció) sajátos működésének fejlesztésére hoztak létre, mely képes választ adni a különböző igényekre, továbbá a méret, kor, fizikai aktivitás és fiziológia szerinti állapotokra.

 


A szuperprémium 
TRAINER NATURAL étellánc egy teljesen új vonala a funkcionális táplálásnak, melyek a kutya testének specifikus funkcióját segítik egy magasan specializált táplálék által, amely képes megfelelni a különböző méretű, korú, fizikai aktivitású és fiziológiai felépítésű kutyák különböző szükségleteinek.

 


Minden recept emberi mércével mérve is magas minőséggel készül, friss hús, szigorúan kiválasztva és ellenőrizve, hogy a legmegfelelőbb tápértéket biztosítsák.
Amellett, hogy a kutyáját fitten tartja és megóvja sok betegségtől, a 
TRAINER NATURALétellánc tanulmányozta és kiválasztotta a funkcionális növényi eredetű alapanyagokat, melyek fontos egészségügyi tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek megadják a gyümölcsök és zöldségek karakterét adó színeket (sárga, piros vagy zöld).

 


Minden 
Trainer Natural termék azon táplálkozási szabályoknak megfelelően van kialakítva melyek a modern táplálkozás alapjai. Olyan természetes eredetű gyógyhatású anyagokat használ melyek, az életvitellel együtt, lehetővé teszik kutyájának, hogy jól érezze magát, erős és teljesítőképes legyen és hogy erősítse immunrendszerét és csökkentse a káros anyagok termelését, lassítva ezzel az öregedést. 

 A TRAINER NATURAL kulcspontjai:

 

 

 • Nagymértékben tartalmaz friss csirke és pulykahúst a csodálatos íz élményért.
 • Bioflavonoidok és C-vitamin speciális keverékével kiegészítve, immuno-stimulánsokkal és antioxidánsokkal együtt.
 • Halolaj, ami gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban. Az ér- és immunrendszerért és a csillogó bundáért.
 • Sörélesztővel, ami szabályozza az emésztő szervek funkcióit
 • L-caratine, a zsírban lévő energia megfelelő átalakításáért

Minden recept mesterséges tartósítóktól és színezékektől mentes, bioflavanoidok egy különleges keverékével kiegészítve E-vitaminnal természetesen tartósítva.  

 TRAINER PROFESSIONAL

 

(Irányár: 670-922 Ft/kg)
A 
trainer professional vonal magában foglalja a teljes és kiegyensúlyozott recepteket minden méretű és táplálékszükségletű kutya számára.

 

 

Tulajdonságok és előnyök:

 

 

 • Nagymértékben tartalmaz friss csirke és pulykahúst a csodálatos ízélményért.
 • Bioflavonoidok és C-vitamin speciális keverékével kiegészítve, immuno-stimulánsokkal és antioxidánsokkal együtt.
 • Halolaj, ami gazdag Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban. Az ér- és immunrendszerért és a csillogó bundáért.
 • Sörélesztővel, ami szabályozza az emésztő szervek funkcióit
 • L-caratine, a zsírban lévő energia megfelelő átalakításáért

Minden recept mesterséges tartósítóktól és színezékektől mentes, bioflavanoidok egy különleges keverékével kiegészítve E-vitaminnal természetesen tartósítva.  

 OK DOG Premium vonal

 

 

(Irányár: 508-650 Ft/kg)
Egy teljes és kiegyensúlyozott kutyaeledel, friss csirke és pulykahússal, kiváltképp tanulmányozva, hogy megfeleljenek bármely méretű és korú kutya táplálkozási szükségletének. Biztosítja, hogy kutyája az optimális tápértéket a legjobb minőségű hozzávalókból kapja meg.A fenti termékcsaládok magas minőségükön kívül kiváló ár-érték arányukkal is kiemelkednek, ami a mai gazdasági helyzetben nem elhanyagolható.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz

(Szerkesztő, 2009.12.16 13:28)

Szia ! Inkább kérdezd meg az áodat, de szerintem inkább hanyagold ! Irmus

Keszthely

(Csillag Borbála, 2009.05.19 14:58)

Azt szeretném tudni hogy kistermetü kutyámnak
lehet adni csontot?