Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mitől Acana az Acana ? ? ?

2009.06.18

Mitől Acana az Acana ? ? ?

 

 

Mitől Acana az Acana?

A küldetésük egyszerű és világos: A LEGJOBB KANADAI ÁLLATELEDELT KELL GYÁRTANI! A felhasznált alapanyagok élelmiszeripari minősége teszi a márkát még értékesebbé táplálkozási szempontból.

 

Szemben a marketing-irányítású vállalatokkal, amelyek szinte több energiát fordítanak az új csomagolások tervezésére és a marketingre, mint magára a termékek fejlesztésére és gyártására, a Champion Petfoods Ltd. családi tulajdonú és irányítású független állateledel gyártó küldetése egyszerű és világos: A LEGJOBB KANADAI ÁLLATELEDELT KELL GYÁRTANI! A felhasznált alapanyagok élelmiszeripari minősége teszi a márkát még értékesebbé táplálkozási szempontból.

 

Az eledel tápanyag-összetétele megfelel a kutya és a macska természetes szükségleteinek. A friss összetevők feldolgozása különös gonddal, kis adagokban és alacsony hőmérsékleten történik, azzal a céllal, hogy amennyire lehetséges, az alapanyagok megőrizzék természetes minőségüket. Ez az egyik alapvető különbség a többi gabonatartalmú termékhez képest, melyek agyonfőzött gabonaféléket és azok származékait tartalmazzák, azért, hogy az állat meg tudja emészteni a sok keményítőt.

 

 

Az eredmények magukért beszélnek: több mint 20 éve gyártanak állateledeleket, és 45 országban élvezhetik a kiváló minőséget a kedvenceink.
A kanadai régióban előállított világszínvonalú élelmiszerek széles választékát használják, mely alapanyagok minden nap frissen érkeznek a gyárba. A
friss húsok táplálkozási szempontból nagyon értékesek, ízletesek és könnyen emészthetőek.

Ellentétben a fagyasztott és vágóhídi melléktermékként keletkező húsalapanyagokkal, melyekből a manapság gyártott száraztápok többsége készül. Az antibiotikum- és növekedési hormonmentes csirkehús, pulykahús és tojás, továbbá az északon található érintetlen tavakból halászott hal, frissen hűtve érkezik a gyárba, bármilyen tartósítószer használata nélkül. Azért, hogy megőrizzék a friss élelmiszerek értékes tápanyagait, az alapanyagokat kis tételekben és alacsony hőmérsékleten (90 °C) a beérkezés napján dolgozzuk fel.

 

 

Vadon halászott halfajták kerülnek felhasználásra, úgy mint  a chinook lazac, a tavi fehérhal, a tavi pisztráng, az édesvízi tőkehal, a hering továbbá a süllő természetes élőhelyei a hideg északi tavak és a Csendes-óceán. Az emberi fogyasztásra alkalmas halhúsok frissen érkeznek a gyárba, és aznap feldolgozzák azokat. Más észak-amerikai gyártókhoz hasonlóan, a Champion Petfoods Ltd is építhetne üzemet közelebb a meghatározó piacaihoz, vagy alkalmazhatna szerződéses gyártót, de nem teszi! Kis gyártóként, a Champion csak kiváló minőségű termékekkel maradhat versenyben, ezért logisztikai szempontokat a tulajdonosok nem vesznek figyelembe. Kizárólag a minőség a meghatározó!

 

A húsalapanyagok döntő része a gyárba hűtve (nem fagyasztva!) érkezik, ezért a friss csirkehúst, a friss pulykahúst, a friss fehérhalat stb. még aznap fel kell dolgozni. Mivel az előbb felsorolt alapanyagokat különböző beszállítóktól szerzi be a gyártó, a termékek gyártása precízen összehangolt munkát igényel. Ezért sem lehet a gyártást máshova áthelyezni!


Összességében az Acana  figyelembe véve az ár és minőség arányát a lehető legjobb döntés kedvencünknek.

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válasz

(Szerkesztő, 2009.12.16 13:29)

Szia ! Köszi, remélem máskor is benézel hozzám ! Irmus

Érdekes

(Baby, 2009.07.09 10:06)

Szia !
Ez a bejegyzés nagyon felkeltette a figyelmemett.
Egyépként az oldalhoz csak gratulálni tudok.

Puszi.