Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rózsaszín kutyus

2012.06.28

 

Rózsaszín lett Emma Watson kiskutyájának szőre


Emma Watson kutyusa, Darcy nagyon megváltozott: rágógumi-rózsaszínű lett.

 

Az átalakulás meglepő, de nem ritka: egyre több kutyagazdi festeti kis kedvence szőrét színesre. Angliában a sztárok is odavannak ezért a körülbelül harmincezer forintos kezelésért. 

 

Stuart Simons, a leginkább erre szakosodott londoni üzlet vezetője a következőket vallja: "Ma a pink a legnépszerűbb szín, de hoztak már hozzánk olyan kis bichont is, akit kékre festettek. Ezek a festékek egyáltalán nem károsak, teljesen állatbarátok. Növényi anyagokból készülnek, amit öt percig kell rajtahagyni a kutyuson, utána pedig le kell mosni.

Mivel Darcy szőre fehér, így nagyon hamar be lehetett színezni."

Northfoto


A brit tévékben népszerű állatorvos, Emma Milne-nek azonban kicsit más a véleménye:

 

"A kutyák nem játékszerek, nem játékbabák. Ha mindenféle kemikáliákkal szennyezzük a szőrüket, az nem tesz jót nekik. Még akkor sem, ha ezek növényi anyagok.

Az a baj, hogy ezzel az állatokat zavarják meg, a színes kutyák ugyanis teljesen másként hatnak a többi kutyára."


Az is elképzelhető, hogy az olimpia előtt még jobban elfajul a kutyafestés - Simons szerint hamarosan tele lesz a város piros, fehér és kék kutyákkal.

 

Emma azonban nem jókedvében festette rózsaszínre kis kedvencét: egyik barátja ugyanis a mellrák ellen rendez gyűjtést, Emma pedig így próbálja felhívni a figyelmet erre a jótékonysági célra.


Forrás: life.hu 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.