Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008-ban őszi-téli kutyadivat

2008.10.14

Milyen 2008-ban az őszi-téli kutyadivat?

 

Milyen 2008-ban az őszi-téli kutyadivat?

Idén az extrém divatcucc a menő. Szinte minden jöhet, csak legyen trendi és bolyhos, színében pedig szürke, barna, fekete és narancsos. A lényeg csupán annyi, hogy passzoljon a gazdihoz!

 

A divatra érzékeny kutyatulajdonosok nem hagyhatják csak úgy szőrén, mondhatni csupaszon mászkálni az ebet, az nem lenne helyénvaló. Muszáj a legújabb trendeknek megfelelően, puccba vágva lemenni a parkba a délutáni kutyasétára. De nincs is ebben semmi rossz, ha a kutya is szereti.

 

És miért ne tenné?

 

 

Az öltözködés izgalmas és ráadásul ott van az a pozitív tulajdonsága a ruhának, hogy melegen tart. No nem a nagy csuhával rendelkező sheltie-nek, pulinak vagy a német juhászkutyának van szüksége pulcsira, sokkal inkább a csivavának, yorkie-nak vagy a kínai meztelennek, na és persze a bolognese-nek.

 

 

Saját tapasztalatom alapján még ide sorolnám a vizslát, a törpe uszkárt és a német dogot is, nekik sincs vastag bundájuk és télen ők sem rajonganak a hosszú sétákért megfelelő borítás nélkül. És valljuk be, van még valami, amiért öltöztetjük őket: olyan cukik, amikor büszkén feszítenek a rucijukban…

 

 

Idén nagyon kedvelt és praktikus szín a fekete, a barna és szürke, amelyeket feldobhatunk apró színes kiegészítőkkel, mint például egy piros kalap vagy rózsaszín fülszalag.

 

De a klasszikus kakaslábminta és a katonai stílus is belefér még, ha a gazdi ezeket kedveli. Ilyenkor azonban nagyon kell ügyelni arra, hogy a kutya és a gazdi öltözéke passzoljon egymáshoz, mert ha ütik egymást, az borzalmas hatást kelt.

 

A végére hagytam néhány avantgard, évszaktól független rucit, melytől ha lehet, kutyánk épsége érdekében tartózkodjunk! Egyik sem kutyának való: sem a búvárszerkó, sem a gyöngyös, habos-babos királylányruci...

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kösz

(Szerkesztő, 2009.12.16 13:32)

Szia , Köszi de megkérlek ne reklámozz az oldalamon én se teszem a tieden !!!
Irmus

csivava fan

(http://csivava.com, 2008.11.29 17:32)

menők ezek a rucik :D nekem tetszik a királylányos is, de belátom, hogy "mindennapi" viseletre nem praktikus...

http://csivava.com

(csivava fan, 2008.11.29 17:31)

menők ezek a rucik :D nekem tetszik a királylányos is, de belátom, hogy "mindennapi" viseletre nem praktikus...