Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Vízöntő

2008.10.04

Vízöntő ( január 21.  -  február 19 )

Szabadnak születtek, szökési technikájuk figyelemreméltó, ezért Vízöntő állatok tartásakor célszerű beruházni egy GPS jeladóba.

 

Barátságos, magabiztos természetével a Vízöntő jegyében született kutya nem csupán nyílt, közvetlen, de ugyanakkor intelligens és jóindulatú állat is. A fakó egyenkutyák sorába ő sem hajlandó beállni. Leghőbb vágya, hogy önállóságának, függetlenségének a házban és a szabad ég alatt egyaránt érvényt szerezzen. Ha ez mégsem sikerül, akkor inkább elszalad.

 

Imádja a játékos bolondozást, remekül kijön a többi állattal, határozott és magabiztos társaság. Szereti a saját útját járni, de vele született emberbaráti ösztöne arra sarkallja, hogy szükség esetén segítő mancsot nyújtson gazdájának.

 

Ha nem akarjuk, hogy önérzetünk nagyon megsérüljön, akkor ne írassuk be kutyaiskolába. Túl sok sikerélmény nem származik a dologból, ráadásul elég kínos válaszolni "Az én kutyám nagyon okos és nagyon jól halad. És a tied?" - jellegű kérdésre, mert a mi Vízöntő kutyánk maximum csak nézni hajlandó, ahogy a kiképző a hülye agyszüleményeit akarja ráerőltetni, és inkább a saját gondolatait valósítja meg.

 

Unalomtűrő képessége gyakorlatilag nulla, ha a hangulat gyér, akkor inkább nemes egyszerűséggel, akár mondat közepén is lelép, és ha nincs rajta jeladó, lehet, hogy sosem tudjuk meg hova.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.