Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Nyilas

2008.10.04

Nyilas  ( november 23.  -  december 21. )

A Nyilas jegyében született kutya elbűvölően kedves, mókás, szabadságot kedvelő állat. Született minitigrisként ajtón kívül, a szabadban érzi magát a legjobban.

 

A Nyilas jegyében született kutya nem kevésbé bohókás, játékos, sportos életmódot kedvelő állat. Született farkasként a szabadban érzi magát igazán elemében. Vad őseihez hasonlóan imádja a kalandot, kockázatot, veszélyt, ezért ha olcsón és különféle technikai kütyük beszerzése nélkül meg akarjuk úszni egy nagyobb terület védelmét, akkor érdemes befektetni egy Nyilas kutyába, mert roppant megnyugtatóan intézi a betolakodók problémáját.

 

Nagyon optimista természete ember és állat számára egyaránt vonzó társasággá teszi. A szája sarkában megbújó kis mosollyal pedig garantáltan népszerűségi versenyt nyer. Igazi eszes kutya.

 

Nem válik előnyére ugyanakkor, hogy időnként ugatásával, vonításával valódi vihart képes kavarni. Ilyenkor még a gazdi csendre intő szava sem szent. Ezzel pedig nem csak az ő, hanem ebtársai elismerését sem vívja ki.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.