Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Mérleg

2008.10.04

Mérleg ( szeptember 24.  -  október 23. )

 

A Mérleg jegyében született kutya ösztönösen a lelki egyensúlyra, belső békére törekszik. Ezeket a tulajdonságokat tekintve akár buddhista is lehetne. De nem az.

 

Jellemzően barátságos, társaságkedvelő teremtés a Mérleg kutya is. Emberrel, állattal egyaránt jól kijön. Ha elhanyagolják, képes meglehetősen hangosan megosztani a világgal mellőzöttségét.

 

Tehát ha kevés időnk van rá, akkor inkább válasszunk kitömött kutyát, az ugyanis sokkal kevesebb törődést igényel. És még a szőre is kevésbé hullik. Megfelelő társaságban viszont határtalan a jókedve és az öröme.

 

A jegy szülöttje lehet bár szemrevaló, csinos pofival megáldott kutyus, egyéb fontos erényei közé tartozik, hogy megfelelő trenírozással igen könnyen engedelmes, szófogadó ebet faraghatunk belőle. A Mérleg kutya tehát nem csak szép, hanem okos is. Mint minden Mérleg kedvenc, a Mérleg kutya is elfogulatlan gazdája iránt és az ember legjobb barátjának sem utolsó.

 

Rossz tulajdonságai között első helyen kell megemlítenünk dönteni nem tudó, határozatlan természetét. Ha egyszerre egynél több csontot kap, már nem tudja, melyiket kezdje először rágcsálni. De a döntést azért hagyjuk rá: végül is a horoszkópja szerint magas kutya-IQ-val rendelkezik.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Válaszok

(Szerkesztő, 2009.12.16 13:12)

Sziasztok !
Szeretném mondani hogy ne reklámozz az oldalamon én se teszem a tieden! Legközelebb ne forduljon elő !!!

Picurka : Ő nyilas, mind én is, képzedl én is pont dec.14 születtem. xD

Üdv.:Irmus

Budapest

(Picurka, 2009.05.19 14:56)

Tökjó hogy már az állatoknak is van ilyen
köszönöm az én kutyám dec.14.én született.az milyen is .válaszodat köszi.

Honlap verseny

(Helloka, 2009.02.07 18:18)

www.virtualpet.eoldal.hu
Honlapverseny !! Jelentkezz te is! Most!
Még nem késő! Én már jelentkeztem, és te?