Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Oroszlán

2008.10.04

Oroszlán   ( július 24.  -augusztus 23. )

Állathoroszkóp: oroszlán (július 24-augusztus 23.)

Duracell nyuszi-jellegű, vidám, pörgős állatok az Oroszlán jegyében születettek. Barátságos, kedves, rokonszenves természetűek, ám ha kell, akkor oroszlánként balhéznak a lépcsőházból beszűrődő gyanús hangok hallatán...

 

Duracell nyuszi-jellegű, vidám, pörgős állatok az Oroszlán jegyében születettek. Barátságos, kedves, rokonszenves természetűek, ám ha kell, akkor oroszlánként balhéznak a lépcsőházból beszűrődő gyanús hangok hallatán, persze mindezt a gazdi és a család érdekében. Folyton a család bizalmát keresi, és az elnyert bizalmat foggal-körömmel (ez talán kis túlzás) igyekszik is megtartani. A lojális és tüzes Oroszlán tehát vitathatatlanul az otthon királya.A jegy szülöttje szuperaranyos, humánorientált, adni és kapni egyaránt szerető társállat. Az odaadó anyamacska fenséges erejével minden élőlényt - legyen az kicsi vagy nagy - szeretetteljes gondoskodásába vesz.


Az Oroszlán jegyében született kutyák végtelenül vidám, energikus, barátságos állatok. Szelíd, de ugyanakkor bátor, merész természetűek is. A szeretnivaló Oroszlán kutyák megtartották tehát harci szellemüket, és kiválóan elboldogulnak mai - szemet-szemért, fogat-fogért - elvet való világunkban.Legkiválóbb jellemvonásai között sorolhatjuk fel, hogy hűséges, adni tudó, kapni szerető, emberorientált eb. A jegytárs macskához hasonlóan minden kis- és nagyállatot a gondoskodó anyakutya vehemenciájával vesz védelmébe.A kis jellemhiba náluk is a csillapíthatatlan feltűnési viszketegség és szereplési vágy. Azt hiszik, hogy ők a világ és a társaság közepe, és ha egy pillanatra is alábbhagy a hangulat, akkor az örökre foltot ejt a becsületükön. Ezt elkerülendő, hangos méltatlankodással követeli ki magának a figyelmet és az elismerést.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.