Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Állathoroszkóp - Kos

2008.10.04

Kos (  március 21.  -   április 20.  )

A Kos jegyében született kutyus erős akaratú, határozott, önálló, rámenős - igazi macsómancs, ahogy gondosan belőtt sérójával a világ tudomására hozza, hogy ő az úr a háznál.

 

A Kos jegyében született kutya a fülétől a farkáig impulzív, erélyes állat, néha kicsit idegesítően az. Gyakran megtapasztalhatjuk lobbanékony természetéből fakadó heves érzelmi kitöréseit. Függetlensége, szabadságvágya, dominanciára való törekvése a farkaséhoz hasonlító.

 

A Kos kutyák a kutyavilág mozgatórugói és felforgatói. Igazi sztárkutyaként számára a kockázatvállalás, a merész kaland nem nagy dolog, a gazdi persze ezt nem feltétlen így gondolja. Célratörő, tudatos ebként mindenben első szeret lenni, nem praktikus ebben megakadályozni, mivel akár testi erejét is beveti, hogy bizonyítson.

 

Még egy egyszerűnek tűnő sétáltatás is extrém sporttá változhat, mert akkora erővel húz, ha meg póráz nélkül visszük ki, esélyes, hogy összekap egy másik kutyával, és az is legalább annyira kellemetlen. Mármint a gazdinak.

 

Született vezetőként hajlamos az önző, türelmetlen, zsarnoki viselkedésre. Ilyenkor minden hiábavaló, amíg magától le nem nyugszik, célszerű vagy kedvére tenni, vagy békén hagyni, mert előfordulhat, hogy a feszültséget a bokánkon vezeti le.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.